Visueel leren, leuk leren
 Een grote groep ondergewaardeerde leerlingen heeft een bijzondere gave: het zijn beelddenkers! Zij denken niet in woorden, maar in beelden. Daarom wordt het op school vaak talige lesmateriaal niet goed begrepen en onthouden. Meestal hebben beelddenkers een leerachterstand of denkt men aan dyslexie. Bijles helpt niet of nauwelijks omdat er dan nog meer schoolwerk op ‘foute’ wijze wordt aangeboden. 

Beelddenken kan problemen opleveren met taal, rekenen, plannen en organiseren. De methode ‘Ik leer anders’ vertaalt de basis lesstof naar de manier van denken van deze kinderen.

Visueel leren is leuk leren!

Beelddenken is een creatieve, drie-dimensionale manier van denken. Andere gebruikte karakteristieken zijn beeldknap (Meervoudige Intelligenties van Gardner), visueel denken en visual-spatial learning (Silverman). 

Ervaar zelf dat de puzzelstukjes op hun plaats vallen!
Hoi!Ik ben Helen Kooistra. Bij mij krijgen kinderen die visueel leren een methode aangereikt om met de kracht van hun eigen denkvermogen aan de slag te gaan. 

De training heet ‘Ik leer anders’.
Je kunt op de website www.ikleeranders.nl 
kijken voor info.

Praktijk vlakbij Amsterdam en Diemen, goed bereikbaar per openbaar vervoer- vrij parkeren (met schijf) voor de deur!http://www.ikleeranders.nlshapeimage_3_link_0

Leerproblemen snel en praktisch aangepakt met de leermethode ‘Ik leer anders’

VolgendeIk_leer_anders.htmlshapeimage_5_link_0